Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

Дорогі наші друзі!
Пропонуємо Ваші увазі, особливо тим з Вас, хто постійно читає сторіночку ПДГ на цьому блозі, ознайомитись з презентацією, яку підготовила п. Оксана Бруй для виступу на Конференції «Моніторинг відкритості веб-сайтів центральних органів виконавчої влади України як інструмент громадського контролю», що відбулася 4 грудня 2012 року. 
В презентації викладені результати дослідження “Оцінка ефективності діяльності мережі пунктів доступу громадян до офіційної інформації в бібліотеках”, яке було проведене в липні-вересні 2012 р. Мета дослідження – визначення шляхів подальшої розбудови діяльності Мережі та складання рекомендацій із покращення роботи пунктів доступу громадян до офіційної інформації. Бажаємо корисного перегляду!)

Оксана Бруй: Забезпечення вільного доступу до офіційної інформації


Пропонуємо також дослідження «Оцінка ефективності діяльності Мережі пунктів доступу громадян до офіційної інформації в бібліотеках», проведене Українською бібліотечною асоціацією (УБА) за проектом «Інформація органів влади для громадян у бібліотеці: пошук, доступ, консультування». 
У дослідженні визначено поточний стан розвитку Мережі, накреслено шляхи подальшої розбудови її діяльності та подано рекомендації із покращення роботи Пунктів доступу громадян до офіційної інформації. Також було зібрано досвід роботи бібліотек-учасниць Мережі ПДГ.
Матеріали дослідження можуть бути корисними для бібліотекарів, які працюють у бібліотеках-учасницях Мережі, потенційних учасників Мережі та усіх зацікавлених у розвитку демократичного, громадянського та активного в електронному урядуванні суспільства в Україні.
УБА пропонує: Завантажуйте, читайте, використовуйте в роботі Ваших бібліотек, приєднуйтесь до Мережі ПДГ!

Немає коментарів:

Дописати коментар