Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 16 січня 2013 р.

Африканський континент в глобалізованому ХХІ столітті

Руслан Борисович Гарбар
Вчора в бібліотеці відбувся День фахівця «Африканський континент в глобалізованому ХХІ столітті», для вчителів географії середніх шкіл району.
Зважаючи на таку поважну аудиторію, виступ фахівця-африканіста Руслана Борисовича Гарбара, в першу чергу торкався питань економічного становища африканських країн, положення африканського континенту в глобалізованому світі, взаємовідносини Африка і України.
Більш, ніж двогодинну, прецікаву бесіду-дискусію продовжив виступ Президента Африканської Ради в УкраїніМухамеда Сісея, який ознайомив присутніх з напрямками роботи своєї організації, окреслив можливості співпраці її зі школами району.
Виступає Мухамед Сісей
Корисним виявився огляд тижневика «Краєзнавство. Географія. Туризм» за 2012 рік, який ми підготували для вчителів. Дуже зацікавив всіх портал BOOXWORLD для чайников, з яким ми ознайомили присутніх наприкінці зустрічі. Портал поєднує художню книгу з географією, подорожами і може слугувати ефектним інструментом розширення кругозору людей різного віку.
Товариство залишало бібліотеку з твердим наміром обов'язково зустрітися знову. На наступну зустріч вирішили запросити старшокласників, які цікавляться питаннями міжнародних зв’язків.


Немає коментарів:

Дописати коментар