Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 27 серпня 2014 р.

Перелітні книги

Сезонні перельоти птахів - дивовижне явище природи. Так, як птахи відлітають у вирій, так і книги летять назустріч своїм читачам. В переддень Дня Знань в парку "Нивки" приземлились "Перелітні книги".
Бібліотека запросила відвідувачів цього чудового куточка природи скористатись можливостями "Вільної бібліотеки", в якій представлено книги на будь-який смак: мемуари та популярні твори, казки для малят, українська та зарубіжна література. Ми намагались, щоб наші "перелітні книги" відправились у подорож до своїх читачів з початком навчального сезону. Адже, багатьох школярів, які, після уроків, проводять своє дозвілля в парку, таким чином зможуть наздогнати знання.
Сьогодні, як багато років тому, відроджуючи в удосконаленому вигляді трохи підзабуте пересувництво, бібліотека сама йде до читача, а йому потрібно лише сповна скористатись усіма можливостями і перевагами, які йому пропонують. Кожен бажаючий може почитати книгу на лавочці в парку, або за горнятком кави в кав'ярні, що поруч, або навіть взяти її додому, а після прочитання повернути на місце чи замінити своєю книгою. Адже ця міні-бібліотечка зібрана і буде поповнюватись щотижня саме книгами, які подаровані користувачами бібліотеки.
Кожен користувач Вільної бібліотеки зможе ознайомитись, через рекламні буклетики, з тими можливостями, які пропонує наша бібліотека, як центр громади мікрорайону.
Це вже другий майданчик для читання, що відкрила бібліотека. Літній читацький дворик, який працює вже протягом 2-х літніх місяців на подвір'ї бібліотеки, став початком цієї гарної традиції.



Немає коментарів:

Дописати коментар