Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 25 грудня 2014 р.

Де мандрує Новий рік

Сьогодні діти з трьох шкіл мікрорайону "Нивки" взяли участь в інтегрованій ігровій програмі під назвою "Де мандрує Новий рік". Учасниками програми стали діти молодшого шкільного віку - переселенці з Донбасу. А проводив це веселе та захопливе дійство Дитячий Ігровий Майданчик "Равлик" під керівництвом Ірини Запольської.

Більше фото тут
Під час інтегрованої ігрової програми було проведено майстер-клас-виставу з фрізлайту, під час якої школярі мали змогу створити листівки новорічної тематики. Звичайно, картинка у всіх була схожа, досить спрощена, але кожен отримав цікавий урок і дуже веселу виставу. 

Також Снігуронька провела з маленькими мандрівниками цілу низку розважальних ігор, які надзвичайно сподобались дітям, адже вони брали в них активну участь. Такі ігри як: "Давайте познайомимось!", "Показуха", "Чарівна береза", "Гра зі сніжинками" та ще безліч інших захопили в ігровий полон маленьких школярів та неабияк підняли їм настрій.

Але і це ще не все. Наприкінці Новорічного ігрового маршруту діти зустрілися з Дідом Морозом, який привітав юних учасників дійства з Новим Роком та подарував їм подарунки (які надав депутат Київради Костянтин Яловий). А від працівників бібліотеки кожна дитина отримала "Пам’ятку Читачу бібліотеки" з переліком всіх послуг та можливостей бібліотеки, які можуть стати в нагоді їхнім батькам.

Помандрувавши стежками Нового року діти, веселі, усміхнені та бадьорі, залишили стіни бібліотеки, несучи в руках новорічні подарунки. Ми маємо надію, що Новий 2015 рік для дітей-переселенців, які проживають і навчаються у нашому мікрорайоні, розпочнеться і пройде в такому ж гарному настрої та позитиві, а також принесе всім нам спокій і мир в країні.



_______________________________
Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар