Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 30 вересня 2015 р.

Бібліотека збирає друзів

«Таємнича і загадкова ця річ – вплив книжки на людину. Без слова, без писемності та без книг немає історії, немає поняття людство.»
Г. Гессе
Незважаючи на зовнішні чинники, що заважають повноцінно розвиватися українській книжковій справі, автори та вітчизняні видавництва багато чим порадували читачів на XXII Форумі видавців у Львові.

Дуже цікавий огляд новинок Львівського книжкового Форуму «Шок і трепет» провела пані Ксенія Мацкевич, яка є керуючим партнером компанії PR-Prime, координатором PR-Space Congress та головним редактором часопису «Театральна пектораль».

Шокуючі події на Сході, трепет кохання, тексти політв’язнів – такі основні теми, довкола яких обертався ХХІІ Форум видавців у Львові.

Більше фото ТУТ
Багато з новинок літа бібліотека представила на своїй книжковій виставці «Biblio-fresh». Тут і книга С. Лойко «Аеропорт», В. Шкляр «Чорне сонце», А. Кокотюха «Чорний ліс», Ю. Винничук «Аптекар», Г. Вдовиченко «Маріупольський процес» та інші.

Далі була захоплива експрес-дискусія «Бібліотекар лідер читання чи посередник?». Думки учасників розділились. Але більшість зійшлись на тому, що бібліотекар – організатор читання, це вже точно.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар