Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 23 листопада 2021 р.

Турнір настільних ігор «Дивовижна країна для розумних дітей»


Турнір настільних ігор «Дивовижна країна для розумних дітей»

В рамках проєкту «Веселкова країна», бібліотека ім. М. Костомарова провела для читачів бібліотеки турнір настільних ігор «Дивовижна країна для розумних дітей». Інтелектуальні ігри займають у нашому житті дуже важливе значення. 
Граючи у настільні ігри, наш організм виробляє природний гормон щастя – ендорфін. Інтелектуальні ігри дозволяють нам досягти більшого успіху в житті, завдяки позитивним емоціям людина стає більш життєрадісною, відкритою та щирою, а свідома і мимовільна діяльність його мозку активізується.



До бібліотеки завітали як батьки з дітьми, так і просто наші юні читачі. Вибір настільних ігор був дуже великим, тому ніхто з присутніх не залишився осторонь. Для хлопців, безумовно, цікавими були «Монополія», «Колонізатори», тому що, їм притаманний дух суперництва, прагнення до перемоги і чітко визначені правила. А от дівчатам ближче по духу «Твістер», «Dobble», математичні кросворди, ребуси.


До речі, одна з дівчаток, яка була на заході, переможниця олімпіади з математики.























Турнір видався незабутнім та багато корисного отримали діти для себе, бо гра в настільні ігри передбачає активне спілкування людей між собою, що допомагає невпевнених у собі учасників стати більш розкутими, рішучими, сміливими. Ось і наші юні читачі змогли підвищити впевненість у своїх силах, проявили власну індивідуальність, а дехто переміг свою сором’язливість. Бо, багатогранний вплив на особистість від спільного проведення часу – неоціненний! 


Тому, можна не переживати куди піти пограти дітям після уроків – до бібліотеки! 
За будь-яких погодних умов, з друзями, родиною, однокласниками ми завжди чекаємо на вас!











Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар