Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 14 червня 2023 р.

Листівки до тата | Майстер клас


До нашої бібліотеки завітали дошкільнята з садочку №388‚ які взяли участь у майстер класі приуроченому до Дня Батька, який в Україні святкується в третю неділю червня.

Наші батьки - найближчі до нас люди в усьому світі. Одне з перших слів, вимовлених дитиною - «мама» чи «тато». День матері здавна відзначався в багатьох країнах світу. Однак не всі знають, що і у батьків теж є своє «професійне» свято.

В Україні це свято відзначається на офіційному рівні. Відповідний указ президента про встановлення «батьківського дня» був схвалений Кабміном у травні 2019 року. Таку ініціативу урядовці пояснили тим, що хочуть створити сприятливі умови для зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання ролі батька у вихованні дітей на державному рівні.

День батька - свято, яке започаткували в США. Ініціатором була Сонора Смарт, яку разом з ще чотирма братами і сестрами виховав батько. Жінка вважала несправедливо, що є День матері, але немає Дня батька, і вирішила це виправити.

Під час майстер класу дітки разом з психологом нашої бібліотеки обговорили значимість та традиції цього свята, а також зробили вітальну листівку, яку прикрасили власними оригінальними малюночками.

Більше цікавої інформації про День батька знайдете 👉ТУТ




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар