Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 25 липня 2023 р.

АНОНС | Виставка картин Наталії Зими "Барви емоцій"


Запрошуємо насолодитися живописними роботами талановитої художниці Наталії Зими, які представлені в абонементному відділі нашої бібліотеки.

Наталія Зима — художниця, що працює в різних стилях, різними матеріалами, хоче вигадати щось нове, чого раніше ще ніхто не робив.

Малювати почала з дитинства, і вже тоді віддавала перевагу фантастичним вигаданим істотам — перший “осмислений” малюнок — кицька-багатоніжка з ногами від голови до хвоста. У 9 років почала навчатися у художньому ліцеї “КИТ”. І саме тоді вирішила, що хоче бути художником. Пізніше відвідувала курси мільтиплікації при кіностудії Київнаукфільм, курси декоративно-прикладного мистецтва (ткацтво та батік) під керівництвом Людмили Жоголь. 

Під час навчання у КНУКіМ, крім культурології (основної спеціальності), пройшла курс книжкового дизайну. Також почала займатись керамікою у майстернях київських художників-керамістів. А пізніше — закінчила курси комп’ютерної графіки та веб-дизайну. Заняття йогою та медитацією привели до нового захоплення - плетіння мандал. 

Перша персональна виставка була саме виставка мандал у бібліотеці ім. Костомарова. Друга персональна виставка (живопис і графіка)  у Державній бібліотеці для юнацтва. Також брала участь у колективних виставках Мистецького центру “Локація”.

На виставці “Барви емоцій” представлені живописні роботи в авторській техніці та техніці fluid art.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар