Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Зустріч-посвята «Вклоняємось доземно українському воїну»


В нашій бібліотеці відбулася зстріч-посвята «Вклоняємось доземно українському воїну», яку відвідали ччні ЗОШ №27.

1 жовтня – День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів та вклонитися доземно тим, хто загинув за нас.

З цієї нагоди в бібліотеці відбулася зустріч-посвята «Вклоняємось доземно українському воїну». Учні ЗОШ №27 зустрілися з Линдюк Людмилою Василівною – мамою загиблого героя Ігоря Линдюка. Слухали про хороброго воїна, його життя та служіння Вітчизні. Пом’янули хвилиною мовчання сина і всіх тих, хто загинув , захищаючи Україну.

Долучились до зустрічі учні музичної школи № 11 з концертною програмою на честь Героїв України. За кожною історією – справжній герой, який самовіддано любить і служить Батьківщині, віддаючи всі свої сили і своє життя для добра українського народу, його свободи і державності. На прикладах таких захисників Вітчизни виховуватимуться прийдешні покоління українців. Схиляємо голови перед захисниками і захисницям України й буде вічною пам’ять про кожного Героя, який поклав життя на вівтар війни. Героям слава!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар