Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

субота, 12 жовтня 2024 р.

Зустріч з художницею Анелією Кузьменко


Презентація виставки акварелей Анелії Кузьменко в бібліотеці ім. М. Костомарова


11 жовтня 2024 року в бібліотеці ім. М. Костомарова відбулася довгоочікувана презентація виставки акварельних робіт талановитої художниці Анелії Кузьменко. Ця подія стала справжнім святом для всіх поціновувачів мистецтва, адже відвідувачі мали можливість не лише насолодитися картинами, але й поспілкуватися з самою авторкою.

Анелія Кузьменко – майстриня, яка поєднує у своїх роботах ніжність акварелі та сміливість кольорів, що створює незабутні емоції у кожного, хто бачить її роботи. Під час зустрічі Анелія поділилася своїми натхненнями, історіями створення картин та особливостями акварельної техніки, якій вона надає перевагу. Гості заходу дізналися про її творчий шлях, починаючи з перших експериментів із фарбами до професійних виставок.

Особлива атмосфера, що панувала на події, викликала жвавий інтерес і до самих робіт художниці. Легкість акварелі надає її полотнам ніжності та глибини, дозволяючи глядачам відчути і емоції, і красу світу, відтворену на папері.




Для тих, хто не зміг відвідати презентацію, є чудова новина – виставка триватиме ще місяць в абонементному залі бібліотеки. Це чудова можливість поринути у світ мистецтва та насолодитися вражаючими роботами Анелії Кузьменко.

Запрошуємо всіх охочих відвідати нашу бібліотеку та поринути в чарівну атмосферу акварельних шедеврів!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар