Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 3 березня 2020 р.

Майстер-клас «Відродження»

Чергове заняття «Школи батьківства» для батьків дітей з обмеженими можливостями цього разу, на прохання слухачів, було проведено у формі майстер-класу «Відродження».

«Якщо ви втомилися від однаковості життєвих подій; ви відчуваєте відсутність стимулів до нових звершень; ви втратили старі життєві сили і знаходитесь в пошуку нових; відчуваєте, що у Вас немає внутрішньої сили, щоб рухатись далі - це заняття вам допоможе.» З цих утверджень розпочався майстер-клас психолога Олени Черниш. А щоб налаштуватися на творчу роботу, психолог запропонувала присутнім заплющити очі, подумки відволіктись від проблем та налаштуватися на позитив.

В переддень весняного пробудження природи, учасники заходу створили власний арт-бук, який допоможе їм ще більше розкрити внутрішній потенціал і спрямувати свою енергію на творення власної реальності.

Під час майстер-класу присутні мали змогу перезавантажитися і вибудувати нову внутрішню структуру, яка дасть силу й натхнення рухатися далі.

Психолог, як завжди, допомагала матусям у створенні рукотворних шедеврів. І ось, в руках наших майстринь, звичайні матеріали перетворилися на незвичайні вироби, а готові композиції стали чудовим подарунком для близьких людей. 

А для підтримання внутрішньої гармонії та позитиву з оточуючими, у невимушеній атмосфері з чашечкою чаю, присутні поділилися враженнями після творчих досягнень. 

Ще один день пройшов для всіх з користю і надав сил та віри у майбутнє!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар