Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 11 лютого 2014 р.

Один день з життя бібліотеки. День другий: вівторок

Всі зусилля цього дня, насамперед, були направлені на проведення «круглого столу» «Страхові медичні послуги в Україні: стан та тенденції розвитку», за участю заступника голови Ліги страхових організацій України, О. М. Залетова.
Перед тим: зв'язались з ведучим; розіслали СМСки-нагадування учасникам; перевірили готовність мультимедійної апаратури, питання «круглого столу»… здається все.

За 20 хвилин до початку «круглого столу» провели міні-екскурсію для нашого гостя і головного спікера, познайомили його з роботою і можливостями бібліотеки. Особливо вразила його «зелена зона» – сад кімнатних рослин, більшість з яких подарована користувачами бібліотеки.
Цікавий факт: для одноразового поливу «оранжереї» необхідно до 40 літрів води. 

Захід закінчився о 17 годині жвавою дискусією. Матеріали з нього розміщені на блозі, сайті ЦБС, ШРДА і в соціальних мережах.

Ледь не забули, о 12 годині, для студентів факультету «Відеозйомка» Університету третього віку, який щовівторка працює на базі бібліотеки, працівники читального залу, провели огляд збірки любовної лірики «Оріон золотий».

Кількісні показники бібліотеки цього дня:
- 105 відвідувань відділів
- 40 – масового заходу.
P.S. Цікава інформація для тих, хто захоплюється «спалюванням калорій».
В цей день завідуюча бібліотекою підрахувала, що піднялась на другий поверх 25 разів (22 сходини).Це коштувало їй: підняття наверх – 336 кал., униз – 58 кал.
Ось така арифметика!

Немає коментарів:

Дописати коментар