Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Один день з життя бібліотеки. День четвертий

Зранку, в четвер, в переддень Дня закоханих, вирішили доповнити, дещо поріділу, виставку «Земного щастя пік - любов», яка вже деякий час експонується в абонементному відділі.
В читальній залі займалися підготовкою до презентації нового атласу «Шляхами Великого Кобзаря», яка пройде 17 лютого.
А об 11 годині на базі бібліотеки розпочав роботу ще один факультет Університету третього віку з актуальною назвою – «Відновлювальні джерела енергії: філософія економії енергоресурсів».
Були підготовлені пропозиції для керівництва району з цього питання. Звичайно ж підключились і ми, нашою пропозицією стало утеплення будівлі бібліотеки, що одночасно вирішить проблему як енергозберігання так і естетики.
О 15 годині розпочалось чергове заняття «школи материнства» вагітних мікрорайону, що вже 10 років працює при бібліотеці. Цього дня з майбутніми матусями зустрівся психолог бібліотеки та сімейний лікар. До послуг присутніх був представлений тематичний стелаж «Чекаючи на лелеку», де всі бажаючі змогли переглянути книги, журнали та диски.
Насиченим видався тиждень: немало кілометрів пройшли бібліотекарі та й кілограмів підняли чимало, не кажучи вже про кількість потрачених нервових клітин.
Але розкриємо Вам таємницю, зарядитись новими силами нам допомагає ні не фітнес-центр, хоч було б непогано його мати, а просто фіззарядка – елементи якої Ви побачите, і ще слова подяки від наших користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар