Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 29 лютого 2016 р.

Легендами наш Київ оповитий

Залучення дітей до культури минулого свого народу, формування національної свідомості, розширення уявлень про рідну країну – пріоритетні завдання громадянського виховання.

В гостях у бібліотеки побували вихованці дитячого садка № 465Ця зустріч мала на меті: познайомити дітей з історією заснування Києва, а також виховувати почуття гордості за рідне місто – столицю України

Більше фото ТУТ
Бібліотекар Марина Жученко розповіла дітям легенду про засновників Києва та ознайомила з визначними пам’ятками міста: Золотими воротами та пам’ятником Володимиру.

Діти пригадали прислів’я та приказки про рідне місто, прослухали вірші Н. Забілої про Київ, у тому числі «Київ весняний». Потім, розділившись на команди, складали пазли «Золоті ворота» та «Засновники Києва», попередньо переглянувши світлини про Київ.

Не залишились діти й без домашнього завдання: юні києвознавці вдома будуть розфарбовувати герб Києва, зображення якого отримали від бібліотекаря.

Захід пройшов дружньо та цікаво, а  головне - діти пообіцяли обов’язково відвідати ті місця, про які почули в бібліотеці. 

Наступна зустріч-подорож відбудеться за два тижні. 

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар