Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 22 лютого 2016 р.

Взаємозбагачення культур: в об'єктиві Африка

Африка - чудовий спекотний континент, який ще називають "Колискою людства"Але що насправді ми про неї знаємо?

Під час виступу відомого африканіста, віце-президента Українсько-Африканської ділової ради Руслана Борисовича Гарбара, старшокласники мали змогу ознайомитися з історико-географічними особливості розвитку найбільших країн континенту, а також дізнатися безліч цікавої та корисної інформації. 

Південно-Африканська Республіка займає дванадцяте місце серед найдинамічніших країн світу, а чотири банки ПАР входять до складу 500 найбільших банків світу. За рівнем використання державних коштів ПАР займає третю сходинку. Щодня тут будується 500 будинків для малозабезпечених сімей, а туристична індустрія одна з найактивніших у світі.

Ще з дитинства, коли мама чи бабуся читала казочку про відомого лікаря Айболита, мабуть, багато хто з дітей мріяв відвідати Африку. Діти виросли, і тепер це стало цілком реальним.

Африканський континентнент невпинно розвивається і потребує хороших спеціалістів. Знання англійської й французької мови, компетентність й професіоналізм у своїй справі відкривають для молоді чудові перспективи для працевлаштування та взаємозбагачення наших культур.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар