Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Велике серце, наповнене любов'ю

14 лютого в багатьох країнах світу відзначається День святого Валентина. Вважається, що День всіх закоханих святкують більш ніж 16 століть.

Існує багато красивих історій про виникнення свята, яке вже встигло завоювати серця людей по всьому світу. А традиція дарувати в цей день любовні послання «валентинки» прижилася також і в нас на Україні.

Напередодні свята в бібліотеці відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок у різних стилях. Учасниками заходу стали учні 7 класу СШ № 95 та всі бажаючі.

Більше фото ТУТ
Гарний настрій та бажання творити ми вирішили поєднати з міні соціологічним опитуванням. На маленьких сердечках було поставлено запитання трьох типів: «Мені цікаво в бібліотеці тому, що…», «Побажання бібліотеці... (я хочу, щоб в бібліотеці було…)», «Мені подобається в бібліотеці тому, що…».

Розпочався захід розповіддю про День святого Валентина, а продовжився екскурсією пам’ятними місцями, які присвячені закоханим.

А далі вже сам майстер-клас, який пройшов жваво та зацікавлено. Цікаві результати і міні-опитування:

«…тут можна взяти книгу до душі», «тут багато всього цікавого: майстер-класи, Інтернет, дуже гарні і привітні співробітники».

Серед побажань: «щоб відбувся ремонт і була гарна зарплатня у бібліотекарів», «більше цікавих молодіжних журналів», «хотіли б зустрітися тут з представниками «нової поліції» та відомими співаками». 

Та найбільше вразило оте дитяче: «Мені цікаво в бібліотеці тому, що… тут є любов!».

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

2 коментарі:

  1. Для полноты историй этого праздника, предлагаю ознакомиться еще с одной, не очень популярной, но действительно имевшей место быть: https://re100re.wordpress.com/2016/02/10/история-праздника-дня-святого-вален/

    ВідповістиВидалити