Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 11 серпня 2016 р.

Відкриваємо Британію

Що ми знаємо про Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії? Що країна розміщена на великому острові, а до її складу входять чотири адміністративно-політичні частини: Англія, Шотландія, Північна Ірландія та Уельс.

Жителі Великобританії консервативні та педантичні, але при цьому мають прекрасне почуття гумору. Але чому ж на цей острів щорічно з’їзджаються мільйони туристів з усього світу?

Щонайперше – історія. В Англії збереглась велика кількість історичних пам’ятників: від загадкових глиб Стоунхеджа до найбагатших музейних колекцій. Любителів екотуризму притягує сувора краса Шотландії. Але головна фішка країни це першокласні школи. За відомими на весь світ Кембріджським та Оксвордським університетами закріпилась слава кращих учбових закладів світу.

Все це змогли побачити учасники заходу, переглянувши фільм «Найкращі місця Великобританії». А бажаючі перевірити свій рівень володіння англійською мовою змогли пройти тест «Як у Вас з іноземним».

Рік англійської мови у бібліотеці продовжує обростати новими формами.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар