Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 4 серпня 2016 р.

Як розраховуватимуть пільги і субсидії по-новому

Розраховуючи на допомогу від держави у питаннях субсидії, нам потрібно пам’ятати, що «правила гри» змінюються постійно. Багато наших читачів потребують допомоги у вирішенні комунальних проблем. 

Запитання на «субсидійну» тематику також надходили на електронну скриньку бібліотеки. А хто краще, ніж начальник відділу субсидій Шевченківської районної державної адміністрації, розповість про всі нововведення та зміни в законодавстві?

У постанову КМУ від 06.06.2014 р. № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» та в інші документи, які регулюють надання пільг та субсидій, 27 квітня внесено зміни (постановами № 317 та № 319) , які набули чинності 30.04.2016. 

Ці зміни стосуються всіх норм і коефіцієнтів для індивідуального опалення газом, які застосовують під час призначення пільг та субсидій.

Кому надаються субсидії? Які необхідні документи для її оформлення? Куди подавати документи? Який порядок розрахунку субсидій? Як узгоджуються субсидії і пільги? Чи впливають додаткові доходи на надання субсидій? 

На ці та багато інших запитань дала кваліфіковані відповіді Наталя Михайлівна - начальник відділу субсидій Шевченківської РДА. Відповіла вона й на запитання учасників заходу.

Сподіваємось, після зустрічі принаймні частина учасників перегляне своє упереджене ставлення до субсидій.

Експрес-виставка «Як розраховуватимуть субсидії по-новому» стала чудовим доповненням заходу.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар