Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Дельфіни

Дельфіни… наші друзі, наші помічники. Вже скільки віків ми б'ємося над загадкою цих незвичайних тварин. Адже дельфіни – незнаний світ, який іноді сприймають за зовсім іншу цивілізацію. Цілий діапазон емоцій, своя мова, почуття гумору, дружба і співчуття – все це свідчить про те, які незвичні ці створіння, що так довго живуть поруч з людиною. Дельфіни – єдині дикі тварини, які не уникають контакту з людьми, навпаки, обожнюють гратись і спілкуватись з нами, особливо з дітьми.


Для того, щоб долучитися до часточки їхніх тайн, до бібліотеки завітали юні гості – вихованці старшої групи дитячого садка № 465. Діти самі відшукали на дитячій мапі світу, де живуть дельфіни; дізналися, як дельфіни з давніх-давен і до сьогодні допомагали людям у різноманітних сферах життя; з захопленням вислухали історію про найзнаменитішого в світі дельфіна Джека, який протягом 24 років добровільно працював лоцманом і став одним з символів Нової Зеландії. А перегляд сюжету дельфін-шоу викликав незвичайне пожвавлення і захопливі вигуки. 
І створення панно з картону та паперових серветок з фігурками дельфінів та косаток у жанрі лялькового театру, надало можливість дітлахам забрати з собою на згадку хоча б невелику частину цього захопливого і досі непізнаного світу дельфінів.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар