Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 21 грудня 2017 р.

Новорічна феєрія

В кінці року бібліотека домовилась про співпрацю з Київським міським центром реабілітації дітей з інвалідністю  в плані нашої участі в школі батьківства, популяризовуючи сучасну дитячу книгу. В свою чергу, Центр запросив бібліотекарів до участі в святкуванні Новорічних заходів.
Сьогоднішній день відзначився радісною подією. Ми завітали на новорічний, інтерактивний квест в стилі мультфільму "Холодне серце".
З самого ранку в Центрі панує святкова атмосфера. За вікном падав лапатий, пухнастий сніг, а наш палац вбрався в тематичний костюм за мотивами мультфільму «Холодне серце».
З усіх усюд прибули поважні гості - малі, дорослі, і навіть найменші вихованці Центру.
Батьки та діти поступово розташувалися навколо нашої особливої ялинки, де в оточенні фей та чарівників Центру ознайомилися із програмою святкового реабілітаційного дня.
Цікаві конкурси принесли багато задоволення і стали основою магічної реабілітації, а участь взяли не лише малюки, але й батьки та фахівці Центру – разом веселіше!
Принцеса Анна виринула із улюбленого мультфільму та стала найкращим другом малюків. Протягом усього свята вона допомагала маленьким учасникам прокласти шлях через перешкоди, аби впевнено дістатися до омріяних презентів в величезній срібній скрині.

Гостей розважали жартівлива білочка, борсучок Пізнайко, колектив "Дніпряночка", Альона Струтовська з музичним супроводом, а кількість принцес в нашому палаці було навіть складно полічити… Крижані декорації та особлива атмосфера підтверджували, що саме у цю хвилину тут гостює казка!

Нарешті, дітлахи дісталися найголовнішого! Малюки ще з самого початку мріяли зазирнути у крижану скриню і підглянути, які скарби заховані під холодною кригою… Але
тільки завдяки спільним діям вони віднайшли заповітний ключ і відчинили скарбничку! Пакунки з презентами враз помандрували залою і принесли багато радості всім присутнім! Чарівний реабілітаційний день пройшов весело та з користю!

За матеріалами  Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар