Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 3 січня 2018 р.

Новорічні пригоди з казковими героями

З приходом Нового року до дітвори приходять свята, які з собою приносять повний мішок подарунків, а також дають дітям можливість поринути у світ казок, пригод, мандрівок за допомогою театралізованих вистав, концертів. 

Так як новорічні свята продовжуються, наші дитячі садочки не залишились без цікавих пригод. Отож, і сьогодні до дитячого садку №388, зі святковим настроєм завітали наші бібліотекарі, а разом з ними казкові герої, щоб дізнатися наскільки добре вони знають своїх улюблених персонажей казок. 
Наші пригоди почались з того, що малеча знайшла у своїй групі дуже дивну, велику коробку. Звідки вона з’явилася? Що в середині таємничого скарбу? Але відповіді не було. Тому всім було дуже цікаво, які дива чекають на нас у середині коробки. Всі разом вони намагались її відчинити та з дитячою зацікавленістю задовольнити своє бажання невідомого та загадкового. 

Відкривши коробку, малеча знайшла «Казкову листівку» з привітанням до новорічних свят від таємничих друзів! Для

багатьох дітей отримати паперову, музичну листівку було вперше, і тому, великим здивуванням, так як сучасні діти всі вітання отримують за лічені секунди, завдяки мобільному зв’язку та Інтернету. Але разом з вітанням вони знайшли одяг казкових героїв і загадки, котрі допомагали діточкам дізнатися, хто ж завітав до них у гості. Вони дуже швидко знаходили відповіді на питання, тому зустріч з казковими героями не забарилась. І як нагорода дітям за добрі знання казкового світу стала – фотосесія у костюмах: Червона шапочка, Кіт у чоботях,
Аладдін з чарівною лампою та прекрасною принцесою Жасмін, Дюймовочка, Буратіно. 

А наприкінці нашої казкової мандрівки, малеча зробила собі подарунок: різнокольорові ліхтарики, які загадково мерехтять у дитячих долоньках!









Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар