Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 26 грудня 2019 р.

Романтика білих вітрил

– Чи цікавлять вас подорожі?
– Звісно так!
– А якщо ця мандрівка взимку, у засніжену пору року, чи не злякають вас заметіль та морози? – з таких питань почалась наша зустріч з вихованцями ДНЗ №346.

З чим асоціюється у малечі пригоди та мандри? Як завжди з піратами, з безлюдним островом, пошуками скарбів та далекими краями. Тому, ми запросили наших маленьких друзів здійснити захоплюючу подорож на пошуки скарбів на території їхньої чудової групи. Ну що, вирушаємо?

Всім відомо, що пірат без корабля – не пірат! А щоб подорожувати морем, пірат повинен бути тільки з командою на кораблі. Але, як потрапити на корабель? І тому, перше завдання для маленьких мандрівників – це посвята в пірати. Для цього вони повинні проявити спритність, силу та витривалість.

Фізкультхвилинка засвідчила, що наші маленькі мандрівники – витривалі й здорові, й недаремно кожного ранку роблять зарядку.

Далі ми вирушили на «Острів Знавців». Найскладніше випробовування чекає для найрозумніших та найкмітливіших в команді. Для них ми підготували жарти, загадки, вікторини, використавши для цього дитячу періодику: журнали, дитячі книги.

І хто правильно дає відповідь – отримує прізвисько «Розумна голова», бо на кораблі наші «мореплавці» повинні вміти: керувати кораблем, готувати смачну їжу, використовувати суднове приладдя, ходити під вітрилом, а саме головне виховувати в собі дружбу, чесність, взаємодопомогу та повагу один до одного.

Всі випробування наші маленькі юнги пройшли, ставши справжніми морськими вовками. А на згадку про нашу подорож, ми провели майстер-клас «Пальмовий острів».

Під час майстер-класу ми зробили піратів-мандрівників, які під Новий рік, у час здійснення мрій, вирушать у незвідані краї у пошуках нових знань та відкриттів!




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар