Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 29 червня 2021 р.

Знайомство з окулярами віртуальної реальності «Світ цифрових ілюзій»

В межах програми «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» 25 червня в нашій бібліотеці відбулось знайомство читачів з окулярами віртуальної реальності «Світ цифрових ілюзій».

Сучасна бібліотека – це мережа закладів, де вирує життя. Окрім друкованих видань – майстер-класи, цікаві ігри, зустрічі з письменниками і навіть – окуляри віртуальної реальності.

Віртуальна реальність вже перестала бути фантастикою. VR дає нам можливість спробувати різні симуляції і цим урізноманітнити наше дозвілля і розваги.

Сьогодні VR шоломи приміряли на себе читачи різного віку. Одні з них поринули у підводне царство, інші – у зоряне небо, а хтось із задоволенням пограв у ігри в 3D реальності.

А головне, що бібліотека розкрила ще одну сторінку своєї діяльності.


Якщо ви до цих пір не мали можливості ознайомитись з технологіями VR наша бібліотека за допомогою VR окулярів допоможе зануритись у світ цифрової ілюзії!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар