Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 9 липня 2021 р.

Інтелектуальні, спритні, невгамовні

Літо – сонячна пора, час розваг, заряд вітамінів, енергії та хорошого настрою. Протягом року малеча у садочку отримувала знання про природу, оточуючий світ, тварин та птахів, а зараз вона має змогу зануритися у живу природу: море, річки, озера, ліси, парки…

Тому, щоб створити атмосферу свята та гарного настрою, ми запросили до нашої бібліотеки вихованців дитячого садка. Дві команди: дружні «Живчики» та жартівливі «Смайлики» взялися до справи зі своїми капітанами.

Невгамовна малеча не може сидіти на одному місці й перший конкурс «Ящірка в пустелі» це довів. Завдання конкурсу: швидко, немов ящірка прошмигнути серед «каміння, квітів», та швиденько добігти до своєї схованки.

Риболовля… ну, хто ж на ній не був! Були всі! Але, наша риболовля була незвичайна, адже витягти гумовий м’ячик замість риби виявилось не так вже й легко.

Всі батьки знають, як не легко відводити дітей у садочок, та ще й в ранці… Конкурс «Кенгуру» дав змогу малечі побути у ролі батьків. Завдання було, начебто не важке: донести дитинча-іграшку в рюкзаку до «садочка» та повернути її назад, долаючи перепони. Наші «батьки» гарно впорались з цим завданням: нікого не загубили, всі повернулись додому живими та здоровими.

Легкий та потішний конкурс «Бамбукова тростинка» викликав неабиякий сміх та веселощі, виявляючи кмітливість та швидкість реакції.

У дружбі та в сім’ї дуже важливі якості: любов, підтримка, дбайливе відношення один до одного. Два наступних конкурси «Збережи скарб» та «Плече друга» наочно довели, що міцні сімейні стосунки завжди потребують великих зусиль. Тільки завдяки співпраці в команді, можна вирішувати проблемні ситуації.

Оскільки гарний настрій у дітей був вже у розпалі, тому гра «дитячий боулінг» припала всім до душі!

І на завершення нашої спортивно-пізнавальної зустрічі малеча отримала подарунки на згадку: книгу та різнокольорові кульки!



Гарно грались, забавлялись,

І у спритності змагались.

Тож, здоров’я добре майте,

Гарну книжку ви читайте!






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар