Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 29 серпня 2022 р.

АНОНС | Онлайн зустріч «Хроніка Іловайської трагедії»


29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цю дату своїм указом запровадив президент Володимир Зеленський, приурочивши до дня найбільших втрат української армії на Донбасі – дня виходу з оточення в Іловайську. 29 серпня 2014 року.

Із дня виходу українських військ з Іловайська пройшло 8 років. Те, що називали «зеленим коридором», всупереч домовленостям із російським Генштабом, перетворилося на дорогу смерті, на якій розстріляли українських військових і добровольців. Сотні загинули. Десятки зникли безвісти. Про трагічні події тих днів нам розповість гість бібліотеки Юрій Єрьоменко  - начальник пункту управління - заступник начальника штабу з бойового управління.

Запрошуємо приєднатися до прямого ефіру, який відбудеться 29 серпня о 15.00 на сторінці бібліотеки у фейсбук https://www.facebook.com/biblio.nyvky




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар