Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 21 листопада 2022 р.

Книжкова виставка "Майдан Гідності та Свободи" | День Гідності та Свободи


Шановні читачі, запрошуємо всіх бажаючих завітати до бібліотеки й відвідати книжкову виставку "Майдан Гідності та Свободи", щоб "освіжити" в пам'яті доленосні події та відчути атмосферу тих часів.

21 листопада Україна відзначає  День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

День Гідності та Свободи є не лише черговою пам’ятною датою в календарі, цей день символізує відданість України ідеалам і принципам побудови демократичної держави та ідеям свободи. Події, до яких приурочено День Гідності та Свободи, є одними з ключових моментів українського державотворення, знаковими точками консолідації народу та уособленням глибинних трансформацій суспільної свідомості.

З нагоди цього дня в бібліотеці також відбулася година історичної правди. Під час заходу читачі дізналися об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, вшанували патріотизм громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, а також вшанували мужність та відданість героїв-захисників, які зараз боронять нашу державу.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар