Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 28 листопада 2022 р.

Презентація книги «Історія в моментах. Україна – Московія»


27 листопада о 12.00 в нашій бібліотеці відбулася презентація книги Сергія Соколова «Історія в моментах. Україна – Московія».

Прийшов час змінитися і довести собі і всьому світу, що ми – нація і наш національний інтерес відіграє визначну роль у політичних процесах світового порядку й устрою.

А знайти ми можемо себе тільки через досвід свого народу, в історії. Саме там відкриваються сторінки нашої самобутності, саме там ми знаходимо себе для себе й усього світу! І саме там ми знаходимо відповіді на питання: «Що для тебе Україна?», «Звідки ми походимо?», «Якою є наша ідентичність?», «До якого рівня розвитку суспільства і держави ми бажаємо рости, маючи величезний фундамент, що нам залишили наші пращури?», «Що нам треба ще зробити, щоб наша країна стала успішною, а народ щасливим?».


Читачі нашої бібліотеки разом із автором книги, волонтером, автором-упорядником історико-біографічного збірника «Мова і нація» Сергієм Соколовим поспілкувавшись, заглибились у питання, які стоять нині як виклик перед нашим суспільством.

Бібліотека ім. М. Костомарова висловлює вдячність пану Сергію 
за подаровану книгу та цікавий захід!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар