Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

неділю, 15 січня 2023 р.

Відео | Твоє коріння там, де народився | Презентація книги «Голос роду» поетки та композиторки Надії Пукас


В нашій бібліотеці відбулася творча зустріч з поеткою, композиторкою, співачкою та громадською діячкою – Надією Пукас, яка презентувала учасникам заходу свою книгу «Голос роду».

У творчому доробку пані Надії п’ять поетичних збірок, альбом авторських пісень, сім книг. Надія Пукас член Спілки письменників України та Конгресу літераторів України. Вона приділяє велику увагу соціальній роботі, родинному вихованню. Адже так було завжди – українець шанував родину, сім’ю. Від бабусі до онуків завжди передавалися духовні цінності. Бо найважливіший затишок у родинному колі, де ти є частинкою великого роду із своїми звичаями та традиціями.

У книзі Надії Пукас «Голос роду», читач знайде собі ліки від смутку й душевного болю. Тут мудрість зрілої людини перекликається із дзвінкоголосою радістю дитини.

На учасників заходу чекав вінок пісень та віршів у чудовому виконанні авторки. Щасливі очі слухачів, які не розходились після завершення, аби поспілкуватись з майстринею пісні та слова свідчать, що зустріч вдалася!



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар