Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 16 травня 2023 р.

Екологічна творча колаборація «За руку з Планетою»


Сьогодні в бібліотеці відбулось урочисте відкриття виставки творчих робіт із вторинної сировини «За руку з Планетою» та дефіле костюмів із вторинної сировини «Екомода від кутюр» за участю Будинку дитячої творчості та Гімназії №153 Шевченківського району м. Києва.

Виставка творчих робіт із вторинної сировини ️презентує неймовірні вироби, створені з різних предметів повсякденного користування. Кожен експонат спонукає задуматися про те, як ми можемо використовувати речі повторно та уникнути забруднення довкілля. Виставка вихованців Будинку дитячої творчості Шевченківського району є своєрідним нагадуванням про важливість збереження навколишнього середовища та переробки вторинної сировини.

Неабияке враження на гостей справила також концертна програма та дефіле костюмів із вторинної сировини «Екомода від кутюр». Присутні відчули справжню атмосферу моди, яка може бути не тільки елегантною та стильною, але й дбайливою до природи. Костюми, створені із вторинної сировини вихованцями Гімназії №153 Шевченківського району, були витончені та оригінальні. Це була справжня ода стилю, який не шкодить навколишньому середовищу.

Дякуємо за творчу колаборацію Будинку дитячої творчості та Гімназія №153 Шевченківського району. Учні та викладачі обох закладів доклали величезну кількість зусиль та творчої енергії, щоб цей захід відбувся. Сподіваємося, що він стане джерелом натхнення та підвищить усвідомленість читачів стосовно використання вторинної сировини.

Слідкуйте за оновленнями та майбутніми заходами бібліотеки 
в соціальних мережах. 
Разом ми змінюємо світ!




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар