Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 26 травня 2016 р.

Люби і знай свій рідний край

Маршрут переможців ТУТ
Як розвивати інтерес до вивчення історії, географії та культурної спадщини рідного району? Як виховати юних патріотів української землі, навчити учнів працювати однаково відповідально як за себе, так і за команду?

Як забезпечити постійне зацікавлення дітей історією та культурою рідного міста? Як виявити загальну ерудицію дітей, їхній життєвий досвід, вміння приймати рішення?

Найкреативніша команда
На цілу купу цих важливих запитань є досить проста відповідь: провести квест "Люби і знай свій рідний край: цікаві місця Шевченківського району м. Києва"Який наша бібліотека провела спільно з ГО «Рідні Нивки».

Змагались команди 3-х шкіл мікрорайону «Нивки»: СШ № 175, 27 і 95. Всього "квестували" - 23 дітей-учнів 7-8 класів.

Квест проходив в межах Шевченківського району. Кожна команда повинна була пройти всі етапи гри, сфотографуватися на фоні пам'ятника (гуртом) і скласти загальний звіт про пошуки. Всі звіти повинні були передані до штабу гри в бібліотеку ім. М. Костомарова. 

Всі команди ТУТ
Переможцем вважається та команда, яка швидше за всіх пройшла квест і надала повний звіт про подорож (враховуються креативний та творчий підхід до справи).

Квест розпочався біля м. Хрещатик об 11:00, а вже о 12:00 по Viber представник ГО «Рідні Нивки» отримав інформацію, що команда СШ № 95 завершила роботу.

Отож, 1-й переможець за швидкістю вже визначився одразу. Далі – креативність. Тут переможця було встановлено після перегляду звітів-презентацій - 24 травня. Найкреативнішою виявилась команда СШ №27.

Нагородження ТУТ
В цей день пройшло й відзначення всіх учасників та нагородження переможців. Бібліотека вручила учасникам команди СШ № 95 книгу К. Степанця «Малые реки Киева и их исследователи», яка щойно вийшла у видавництві «Варто», а представник ГО «Рідні Нивки» вручив всім учасникам сертифікати та почастував солодощами. 

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар