Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

неділю, 29 травня 2016 р.

До Книги рекордів Гіннеса з бібліотекою!

Ура! Ми змогли! Бібліотека вперше взяла участь у найбільшому за всі часи уроці англійської мови, який пройшов 28 травня в багатьох містах України у формі англомовного розмовного клубу. Кожен учасник вніс свій вагомий вклад у подолання світового рекорду.

Проект пройшов в рамках кампанії «Україна Speaking», а координацію здійснила команда GoGlobalі та Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні. 

Більше фото ТУТ
Урок пройшов за регламентом, в прекрасній атмосфері, цікаво та позитивно. Всі учасники активно спілкувалися англійською, вивчаючи досить корисну конструкцію «Would rather».

Учасників при вході зустрічав «англійський джентльмен», який додав всім настрою і охоче брав участь у фотосесіях присутніх. А вони були різного віку: найстаршому – 79 років, а наймолодшому – 14.

Під керівництвом лідера уроку, Галини Гнатівни Шимановської, о 13:20 разом з усією Україною в бібліотеці розпочався урок. А далі все за планом: обговорення в групах і відповіді на запитання, що містять цей вираз, практика, тест з використанням запропонованого виразу.

Наш наймолодший учасник
Нас дуже порадував той факт, що більшість учасників активно і правильно відповідали на запитання, особливо група пенсіонерів-студентів "університету третього віку", а також наймолодший учасник.

А на останнє запитання уроку "Чи Вам би більше хотілося жити там, де Ви живете зараз, чи десь іще?" всі відповіли на гарній англійській, що хочуть жити в рідній, мирній та багатій Україні, а також подорожувати по світу.

Урок закінчився фразою: «Ukraine speak English!», яку учні вигукнули в унісон. На завершення заходу групове фото, а далі знайомство всіх присутніх з куточком, що організований у вестибюлі бібліотеки до року англійської мови. 

«Навіть не думав, що урок в бібліотеці може бути такий цікавий. Я з радістю долучився, коли дізнався, що одне з місць проведення знаходиться поблизу мого дому. 

А ще, мене вразило знання англійської мови людьми старшого віку, які були присутні на уроці. Все було класно! Ви молодці!», - поділився своїми враженнями Олексій - наймолодший учасник уроку.

Залишилось переслати всі матеріали організаторам проекту і чекати відповіді, на таке хвилююче для всіх запитання: "Чи встановлено нашою державою новий рекорд?". 

Ми віримо, що це так, і горді тим, що і ми долучились до творення української історії.


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар