Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 1 червня 2016 р.

Хто куди, а я в бібліотеку!

Більше фото ТУТ
Куди податися на літніх канікулах, чим себе зайняти? Для наших читачів таких турбот не існує, адже вони знають, що в бібліотеці влітку по-особливому цікаво. 

В цьому також переконались відвідувачі літнього оздоровчого табору, що працює при СШ № 95. Для його юних школярів бібліотека підготувала цілу програму відпочинку й пізнання. В "літньому меню": цікаві та пізнавальні заходи, сюрпризи, вікторини, ігри та змагання.

Першу "страву" арт-програми "Сонячне літо", дітлахи "скуштували" сьогодні на подвір’ї бібліотеки.

Розпочала захід завідуюча бібліотекою, розповівши про Декларацію прав дитини. Діти, в свою чергуподілились тим, як вони розуміють, від кого ж їх необхідно захищати.

А далі вже ігри та змагання: "Послухай, подумай, відгадай" - загадки про літо, канікули; "Вправна майстриня: складання намиста з макаронних виробів»; спортивний марафон "Хто швидше збере рюкзак на відпочинок"; "Пінг-понг" для малечі.

І нарешті, найсмачніше змагання: з’їсти тістечка із закритими очима та без допомоги рук. Звичайно, такий солодкий сюрприз отримали всі учасники арт-програми, а їх було чимало – 61. 

Щоб діти змогли спробувати себе у всіх запропонованих іграх та змаганнях, вони відвідали бібліотеку двома групами. 

Не встигла перша група маленьких школярів покинути територію бібліотеки, як на подвір'ї вже було чутно дзвінкий сміх наступної. А наші невтомні бібліотекарі вже готувались до прийому почесних відвідувачів.

На згадку, кожний учасник програми отримав з собою шматочок сонячного літа: дівчатка – жовту квіточку, а хлопці – атрибут джентльмена – жовту краватку-метелик.


По переду ще багато цікавих зустрічей в бібліотеці! 


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар