Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 30 березня 2017 р.

Обирай професію вірно!

Дітей та їх батьків, звичайно, хвилюють питання: ким бути? Як знайти головну справу свого життя, щоб почувати себе задоволеним матеріально й морально, щоб приносити найбільшу користь людям, державі.

У кожного є свої особисті вимоги до майбутньої професії. Але разом зі своїми схильностями та бажаннями необхідно враховувати ще й потреби ринку праці. Завжди бути конкурентноспроможними – це мати сучасну робітничу професію!

Багато підприємств змагаються за можливість отримати кваліфікованих робітників. В Києві відбувається зростання промислового виробництва, торгівлі, діяльність транспорту та зв’язку, авіаційного транспорту.

Обрана робітнича професія – це перша сходинка, яка повинна давати широкі можливості для професійного розвитку та змін. Допомогти вирішити питання з професійного майбутнього мета нашого заходу.

Представник Шевченківського районного Центру зайнятості Ірина Вікторівна Ларіна провела тренінг «Формула вибору професії» і розповіла про можливість профдіагостичного комп’ютерного тестування. Ознайомила з інформацією щодо ринку праці Києва.

Окремо була проведена консультація матерів з особливими дітьми. Особливе враження на присутніх справили фільми про улюблені професії створені дітьми на конкурс, що проводив Центр зайнятості.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар