Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Підлітковий вік – перша любов

Психолог бібліотеки ім. М. Костомарова, для кадетів 8 класу ліцею № 23, провела тренінг-гру, присвячену першому коханню.
Перше кохання – як багато приховано в цих словах. Вона запам’ятовується на все життя, незалежно від успішності цього досвіду. 
Кохання здатне творити чудеса і спопеляти душу. Часто, це почуття спонукає до вчинків, на які навряд чи б хтось наважився, якби не кохав. Величний Тадж-Махал – свідчення любові індійського імператора до своєї дружини. Ця монументальна споруда, зведена у 17 столітті, досі нагадує людям у кожному куточку Землі про найромантичніше історію кохання.
Любов абсолютно в будь-якому віці завжди була інтимним і особистим почуттям. Навіть в народній мудрості йдеться про те, що любові всі віки покірні. Але перша і незабутня любов, частіше всього відбувається, як правило, саме в підлітковому віці.

Діти в підлітковому віці мають дуже високу потребу в постійному спілкуванні зі своєю Любов’ю. Коли ми юні, нам все здається таким складним. Якщо людина у зрілому віці може пробачити коханій людині майже все, навіть зраду, то для підлітка найчастіше такі проблеми є нерозв’язаними. А про свої почуття і дівчата, і юнаки можуть довірити лише своєму особистому щоденнику. 
Почуття закоханості має велике значення абсолютно для будь-якої людини. У підлітків почуття можуть проявлятися по-різному. Деякі, закохавшись, страждають мовчки, в той час, як інші роблять божевільні вчинки, намагаючись звернути на себе увагу свого коханого. Саме в цей період підлітки починають відчувати абсолютно нові і невідомі їм почуття.

Юнаки були дуже вдячні організаторам заходу, адже дізнались багато цікавого, нового, отримали відповіді на безліч запитань. Також приймали участь в грі на розвиток довіри, на закінчення заходу, складали казку, в якій, улюблений герой повинен був досягти своєї мети і підкорити серце коханої дівчини. 



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар