Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 2 серпня 2018 р.

Лавочки-читалочки

31 липня на літній альтанці біля бібліотеки стартував проект літніх читань «Лавочки-читалочки», організований нашими працівниками. Усі охочі мають можливість переглянути цікаві журнали, ознайомитись з яскравими дитячими книжками з фонду бібліотеки, а також стати користувачами нашої бібліотеки.

Метою успішного проведення літніх читань є створення дружнього, комфортного книжкового простору для дітей та батьків. А також майданчика для фантазії, творчості та розваг. 

«Лавочка-читалочка» пропонує розмаїття для всієї родини: малечі – казки та оповідання, батькам – новини та сучасний світ, а бабусям та дідусям – розкриває всі дачні секрети. 

Тому сісти в холодочку, в тіні розложистих дерев та скористатися цікавою книгою може кожен, хто в літній спекотний день проходить біля бібліотеки, що ремонтується.

До нашого майданчика завітала весела дітвора. Літо – це ідеальний час, коли можна побалувати себе книгою та розвагами. Тому участь у творчих конкурсах і вікторинах про літо подарувала учасникам чудовий настрій і море позитивних емоцій.

Також був проведений майстер-клас по виготовленню різнобарвних, яскравих метеликів, які потім помандрували з нашими друзями у казкові краї за пригодами. Адже дітям у цьому віці властивий потяг до пригод та фантазій.

Бібліотекарі, організовуючи інтелектуальні розваги, намагались не лише урізноманітнити дитяче дозвілля, а й нагадати про важливість читання. Адже книга допомагає відкрити свій світ та своє місце в цьому світі.

Тому насолоджуйтеся книгою влітку! Це найприємніша пора року. Це час, коли читати можна де завгодно: на пляжі, на світанку, на балконі в променях заходу сонця, на дачі на килимку у траві, у найближчому парку на симпатичній лавочці, коли теплий вечірній вітерець трохи колише сторінки. 

До речі, інформація, отримана на свіжому повітрі в оточенні гармонійного природного пейзажу, засвоюється в рази краще. Тому скористайтеся такою чудовою нагодою, адже літо ще триває. Пропонуємо влаштувати місяць перечитування улюблених творів або улюбленого автора! 



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар