Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер до оповідання Джека Лондона «Жага до життя»

Сьогодні пропонуємо переглянути буктрейлер до оповідання Джека Лондона «Жага до життя».

Твори американського письменника Джека Лондона із захопленням читають у всьому світі. Його збірка «Любов до життя» ― одна з яскравих перлин циклу північних оповідань. Аляска ― те місце, де кожен змушений виявляти свої справжні риси. Північ рівняє бідних і багатих, пронизливий холод не зважає на неміч, рвучкий вітер байдужий до соціального стану, а дикий звір не розбирає звань. 

«Жага до життя» ― це оповідання, що проймає до глибини душі. Наскільки сильною є жага до життя? Які труднощі можна пережити, щоб вижити? Події відбуваються на Алясці в час «золотої лихоманки». Двоє друзів ― мисливці за скарбами, однак через певні труднощі вони розділяються і прямують до схованки окремо один від одного. Безіменний головний герой добирається до потрібного місця і дізнається, що друг його обманув і вкрав все сховане золото.

Ця розповідь додає нових сили, закликає боротися з будь-якими нещастями, не впадати у відчай в найбільш безнадійній ситуації. Вона вчить нас: навіть якщо нам здається, що нічого не можна зробити і залишається тільки змиритися, людина силою своєї волі, «любов'ю до життя» може змінити обставини на свою користь.



Приємного перегляду та читання!









Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

2 коментарі: