Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

суботу, 11 квітня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер на книгу «Теплі історії до кави» Надійки Гербіш

Сьогодні хочемо запропонувати переглянути буктрейлер на книжку «Теплі історії до кави», яку написала молода талановита письменниця із західної України – Надія Гербіш.

Надія Гербіш – відомий автор невеличких, але дуже теплих оповідань. Саме збірка Гербіш започаткувала серію книг «Теплі історії» видавництва Брайт Букс, котра регулярно поповнюється колекціями коротеньких історій інших авторів.

«Теплі історії до кави» — це затишні, красиві та душевні маленькі розповіді. Вони про каву, про людей та про життя. Це дуже затишна книга, як і всі в цій серії, дуже позитивна. Запах кави так і виривається назовні між сторінок. І поки читаєш, смакуєш каву з прянощами, насолоджуючись кожним ковтком кави та слів. У цій книзі герої — найпростіші люди, вони діляться своїми почуттями, п'ють каву і чай, насолоджуються калорійними солодощами, радіють життю і подорожують. 

В цій книжці кожен знайде щось близьке собі.



Приємного перегляду та читання!









Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар