Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

суботу, 25 квітня 2020 р.

Ой, поїхав мій миленький…

Інформаційно-бібліографічний відділ нашої бібліотеки підготував бібліографічний огляд української заробітчанської літератури.

Ой, поїхав мій миленький… : бібліографічний огляд української заробітчанської літератури / укл. Н. Бурсова; ред. Н. Жаборовська ; ЦБС Шевченківського району, Інформаційний центр «Бібліотека ім. М. Костомарова». – К., 2020. – 35 с.

Феномен заробітчанства починає серйозно претендувати на гідне місце у літературному процесі сучасної України. І це не дивно, адже від Австралії та Нової Зеландії до США, Бразилії, Гавайських островів – скрізь нині є українські заробітчани. Польща, Італія, Португалія стали прихистком для мільйонів тих, хто не зумів знайти працю, докласти рук і розуму, аби заробити на хліб, на життя, на майбутнє для своїх дітей.

Проживаючи у країні, що стала батьківщиною для мільйонів трудових мігрантів, автори українського походження й самі приділяють дедалі більше уваги темі міграції.

Пропонуємо до вашої уваги огляд української заробітчанської літератури: https://ru.calameo.com/read/002415695496cd7ac08cb.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар