Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 6 січня 2021 р.

Світ бібліотечної ялинки

Напередодні Різдва ми провели екскурсію дітлахам ДНЗ №467 ознайомивши їх з нашою оновленою бібліотекою. На диво, але серед наших маленьких друзів були й ті, хто пам’ятає бібліотеку до ремонту. 

Звісно захват викликали не тільки книжки: акваріуми з рибками та екзотичними равликами, дитячий зал з саморобками та виставкою новорічних книжок, чудова фотозона поруч з ялинкою – все привертало пильну увагу. 

Знайомство маленьких читачів ми почали з другого поверху: читальний зал вразив дітей кількістю книжок, багато з яких були викладені у вигляді ялинки, яка прикрашена новорічними кульками. Також дітям сподобалась велика кількість стільців для сидіння. Потім завітали до інтернет-центру, де вони мали змогу побачити, як виглядає сучасна бібліотека та які технічні засоби вона має для навчання та дозвілля. 


Повернувшись на перший поверх завітали до абонементного відділу та випробували комфортні крісла для читання. Та найбільше задоволення маленькі гості отримали від дитячої ігрової кімнати «Чомусик». Тільки тут завдяки книгам, журналам, іграм, дитячим енциклопедіям їх допитливий розум може знайти свої відповіді на всі чудернацькі питання. 


Надихнувшись усім побаченим декілька маленьких розумників виявили бажання залишити собі на згадку про бібліотеку маленькі сувеніри. Діти зробили власноруч ялинку-оригамі, яку прикрасили новорічним дощиком, серпантином та зірочками-крижинками. 



Веселих всім свят та гарного настрою!🎄




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар