Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

пʼятницю, 14 січня 2022 р.

Майстерня радості | «Камін – особливий затишок у бібліотеці»


Юні читачі нашої бібліотеки разом з бібліотекарями створили в дитячій кімнаті затишну атмосферу за допомогою каміну, який виготовили власноруч з вторинних матеріалів.

Новорічні свята тривають, а з ними і святковий настрій. А хто може створити у бібліотеці комфорт та затишок у цю погоду? Безумовно, дбайливі бібліотекарі, які створюють атмосферу добра і любові для всіх читачів: і дорослих, і для юних. Тому що, всі ми потребуємо позитивних емоцій, особливо підростаюче покоління, яке живе у час змін та контрастів. 

Молодь - це наше майбутнє. Зберігаючи та продовжуючи культурні традиції читання книг, ми допомагаємо нашим юним читачам формувати свою особистість та характер. Адже, пізнаючи світ через художню літературу, довідкову літературу, вони розширюють своє бачення світу, вчаться самостійно мислити та приймати правильні рішення. Також для гарного настрою ще дуже важливий інтер’єр, який нас оточує. І цим затишним місцем у бібліотеці для них став декоративний камін, заздалегідь зроблений власноруч нашими юними читачами.

У різні часи каміни використовувалися для приготування їжі, освітлення та опалення. Цим і пояснюється їх така популярність, бо вогонь завжди притягував увагу людей. Адже затишок, який створювало випромінювання вогню і притаманна йому чарівність, спонукала людей проводити незабутні вечори в колі родини, або наодинці поринути у власні думки, спогади. Біля тліючого вогника каміна по особливому звучить музика, приємно читати, ділитися враженнями. 

Тож, ми запрошуємо всіх, і читачів, і друзів бібліотеки завітати до нашого «вогника», щоб відчути чарівну атмосферу тепла і затишку.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар