Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 14 лютого 2023 р.

Яка їжа корисна? | Пізнавально-інтегроване заняття з елементами гри


Цими днями наша бібліотека провела пізнавально-інтегроване заняття з елементами гри за участю учнів 3-го класу школи №27.

🥘Харчування – один з найважливіших факторів здоров'я людини, а їжа – це джерело енергії, за рахунок якої ми живемо Під час пізнавально-інтегрованого заняття ми поглибили знання дітей про корисні харчові продукти, а також школярі дізнались, які існують шкідливі продукти і чому.


Заняття пройшло у 🎲ігровій формі: діти розділилися на групи, отримали аркуш з назвами корисних й шкідливих для здоров'я продуктів, і змагались хто їх швидше поділить. Додатковий бонус чекав на тих школярів, які розповіли, що можна приготувати з корисних продуктів і чому шкідливі інші.

Бібліотекарі також говорили з дітьми про фаст-фуд, який є шкідливим. Діти дізнались, що ці продукти можна замінити кисломолочними продуктами, фруктами, сухофруктами, горіхами, овочами, відварним м'ясом. Ще згадували таке поняття як «розумна їжа». Особливу увагу під час заняття приділили «королю фруктів» – 🍎яблуку: цікаві факти про його користь, прислів'я і загадки.


Школярі взяли участь у «Веселих яблучних стартах»: «Пронеси та не впусти», «Яблучна піраміда». А на останок зустрічі малеча отримала подарунки – соковиті 🍎яблучка до обіду.




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар