Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 17 листопада 2014 р.

Концепція розвитку освіти: надбання і ризики

За часи незалежності України не було такого покоління школярів, які б не підпали під експеримент: то змінювали систему оцінювання знань, то програми. 

Сьогодні Міністерство науки і освіти пропонує провести реформу не тільки вищої, але й середньої та дошкільної освіти. Проект Концепції майбутніх змін (на період 2015-2025 рр.) було презентовано розробниками з метою його обговорення в педагогічному середовищі, а також в батьківському колі.

Перше таке міні-обговорення за основними положеннями Проекту Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років відбулося в бібліотеці ім. М. Костомарова, а участь в ньому взяли педагоги-організатори СШ району.

Метою обговорення стало підключення широкого педагогічного загалу до громадського обговорення Проекту Концепції розміщеного на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки для громадського обговорення та надання своїх пропозицій.

Також на заході було презентовано підготовлений бібліотекою посібник "Сто книг, які потрібно прочитати, щоб зрозуміти себе і епоху", який працівники передали до бібліотек СШ району.


Немає коментарів:

Дописати коментар