Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

неділю, 23 травня 2021 р.

АНОНС | Онлайн зустріч з центром демократії та верховенства права | Проєкт «Київ без тютюнового диму»


Куріння тютюну є однією з найсерйозніших проблем сучасної охорони здоров’я й основною причиною передчасної смерті, якої можна уникнути.

З нагоди Всесвітнього дня без тютюну, який з 1988 року щорічно відзначається в Україні 31 травня, наша бібліотека запросила 26 травня об 11:00 на онлайн-зустріч Центр демократії та верховенства права.

Експерти ЦЕДЕМ працюють над зниженням рівня куріння в Україні, розробляють та просувають ухвалення законів, зокрема про заборону реклами тютюну, куріння в кафе, барах та ресторанах, підвищення акцизів, заборону реклами сигарет у місцях продажів.

Центр демократії та верховенства права підтримує здоровий спосіб життя та з 2010 року бореться з тютюнокурінням в Україні, втілюючи проєкт «Київ без тютюнового диму» у співпраці із Коаліцією громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну!».

Юрист та менеджер з адвокації ЦЕДЕМ Гліб Колесов познайомить глядачів прямого ефіру з проєктом «Київ без тютюнового диму».

Трансляція буде проходити на сторінці бібліотеки у Фейсбук 

Приєднуйтеся 26 травня об 11:00 до цікавої розмови та запрошуйте друзів!




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар