Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 3 травня 2021 р.

Онлайн-зустріч з психологом бібліотеки Оленою Черниш | Відео



Всі ми стомилися від невизначеності, відсутності стабільності в особистому житті та професійній діяльності. Сучасна ситуація виснажує психічний, енергетичний потенціал людей. Психолог розповіла про те, як досягти власної внутрішньої стабільності. Де брати ресурси? Як відновити сили, коли здається, що вигорання вже відбулося? Як себе збалансувати, якщо улюблена робота приносить колосальну напругу, з якою складно справитися? Як наповнити життя радістю? 

Під час зустрічі, яка проходила 30 квітня в прямому ефірі на Фейсбук-сторінці нашої бібліотеки, пані Олена запропонувала прості кроки до відновлення психічного здоров’я та познайомила з чарівним інструментом, який допомагає знизити тривожність, зняти внутрішню напругу та зберегти контроль над власним життям – терапевтичною лялькою-мотанкою. Саме під час творення якої, людина поступово позбавляється від внутрішньої напруги, тривоги, страхів, невпевненості та інших негативних настроїв.

Бажаєте відвідати Лялькову студію, яка працює в нашій бібліотеці? 

Просто напишіть нам! 



Е-пошта бібліотеки: biblio.nivki@gmail.com 

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/Biblio.nivki 






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар