Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 10 лютого 2022 р.

Анонс | Презентація книги Міли Іванцової «Намальовані люди» до Дня Героїв Небесної Сотні


Презентація книги Міли Іванцової «Намальовані люди»
до Дня Героїв Небесної Сотні.

До Дня Героїв Небесної Сотні в нашій бібліотеці відбудеться 17 лютого о 14.30 презентація чудової книги Міли Іванцової «Намальовані люди».

Роман Міли Іванцової «Намальовані люди» - це розлога художня хроніка зими 2013-2014 рр. про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини. Про Майдан та антимайдан, про небайдужих, які постали проти злочинної влади за людську гідність, про силовиків, поглядом з іншого боку барикад, про тих, кого взагалі не торкнулося. Про худижників та медиків, підприємців і студентів. Про чоловіків та жінок, підлітків та літніх людей, українців і не тільки. Про кохання, силу духу, взаємопідтримку, самопожертву, людяність і любов у широкому сенсі цього слова. І, звісно, про Київ, буремний та буденний, як і у всіх інших романах авторки.

Захід відбудеться у приміщенні бібліотеки ім. М. Костомарова за адресою: 
м. Київ, вул. Данила Щербаківського, 5І-в.
Довідки за телефоном: (044) 400-12-32
Вхід вільний (відповідно до карантинних обмежень).

Запрошуємо також приєднуватись 17 лютого о 14.30 год. до онлайн трансляції, яка відбуватиметься на сторінці бібліотеки у соціальній мережі ​​Facebook​ http://www.facebook.com/Biblio.nivki​.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар