Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 25 жовтня 2023 р.

«Краєзнавча мандрівка Києвом» (за книгою О. Ільченко «Місто з химерами»)


Сьогодні в бібліотеці відбулася захоплююча подорож в історію та культуру столиці України через призму літературного твору О. Ільченко «Місто з химерами».

Роман «Місто з химерами» дозволяє читачам подорожувати у часі та поглиблюватися у життя Києва на початку ХХ століття. Тут можна застати таємничі події, які відбувалися за лаштунками театру Соловцова, зустріти Ларису Косач в Музеї старожитностей, смакувати гарячий шоколад у кафе «Семадені», спостерігати за будівництвом Миколаївського костелу та навіть відправитися в політ на літаку разом із Ігорем Сікорським.

Уважні читачі, прочитавши книгу, можуть дізнаються про загадки життя видатного архітектора Владислава Городецького та, разом із героями роману, мають можливість розкрити головну таємницю Києва. Що приховується за терміном «зловісний трикутник»? Заради чого його було створено? Що знаходиться в центрі цього трикутника? Чому небезпека давно вже чатує над старим містом, і чи дійсно вона належить минулому?


Вас зацікавила дана книга? Тоді мершій до нас!  Вона знаходиться в абонементному відділі нашої бібліотеки й чекає саме на вас. Нехай подорож крізь сторінки книги «Місто з химерами» принесе вам нові знання та незабутні враження.


Також пропонуємо скористатись
електронними каталогами 🗒️ЦБС Шевченківського району м. Києва http://shevcbs.kiev.ua/elektronnyj-katalog-2/
та 🗒️ПБ ім. Лесі Українки http://ecatalog.kiev.ua/F?RN=583424639





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар