Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

понеділок, 25 грудня 2023 р.

Новорічне привітання від колективу бібліотеки


Дорогі друзі! Різдво та Новий Рік – час великої радості, тепла та надії. У ці святкові дні ми хочемо висловити нашу щиру вдячність саме вам – нашим неперевершеним читачам.

Бібліотека для кожного з нас – це не просто місце, де живуть книги. Це осередок, де народжуються ідеї, де знання перетворюються в інноваційні проєкти, а підтримка і взаємодопомога стають невід'ємною частиною нашого життя.

Ми пишаємося тим, що можемо бути вам корисними, надаючи якісну психологічну підтримку, шляхом зустрічей, прямих етерів, тренінгів.

Дякуємо вам, що створюєте в стінах бібліотеки неймовірні мистецькі шедеври, покращуєте українську разом з нами, а також подорожуєте сторінками історії нашої країни.

Разом з нами ви стаєте частиною благодійних ініціатив та підтримуєте в цей непростий для України час наших захисників. І ми вам за це надзвичайно вдячні!

Ми підготували багато цікавих подарунків для вас, дорогі читачі: нові заходи, цікаві гуртки, захоплюючі зустрічі та, звісно ж, нові цікаві книги.

Зичимо нам всім Перемоги та невичерпного джерела натхнення у новому році. Нехай кожен обраний вами шлях пролягає через сторінки книг!


З любов'ю та найкращими побажаннями,
Команда бібліотеки ім. М. Костомарова




Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар