Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

середу, 26 червня 2019 р.

Маленькі дизайнери

Який прекрасний та дивний світ нас оточує! І все це – природа! Напевно, немає жодної людини на землі, яка б не захоплювалася величчю високих гір, бурхливим потоком річки, зоряним нічним небом та незабутнім співом солов’я. І тому, ми запрошуємо сьогодні всіх бажаючих, зазирнути за лаштунки живої природи з гомінливою малечею, та дізнатися, як вони проводять літо.

Маленьким дітям подобається бути схожими на своїх батьків, експериментувати, приміряти на себе ролі різних дорослих професій. Ми вирішили створити для вихованців дитячого садочка №388 умови, щоб вони мали можливість дізнатися щось нове та відчути себе на «серйозному» рівні. Для цього ми поєднали дві теми: мода та жива природа. 

Мода і стиль – поняття не лише сучасного світу. Скільки тисяч років існує наша планета, стільки ж і краса та розмаїття в природі. Якщо подивитися на птахів, квіти, тварин та комах – диву дивуєшся, як все гармонійно поєднано в кожному творінні. Та попри те, що в природі все досконале, наші юні дизайнери подивилися на світ живої природи по-своєму. 

Всім нам відома комашка сонечко, або божа корівка. Вона живе практично скрізь, крім Арктики та Антарктики. Буває жовте сонечко, чорного кольору і, навіть біле. Всі вони мають різну форму, розміри та кількість цяток. Бувають сонечка навіть без цяток. У цих комах є своє життя, та щоб вони не сумували, наша малеча вирішила влаштувати для сонечок та їхніх друзів: жучків, павучків, метеликів – лісову вечірку, а для охочих ще й показ мод. 

Для цієї події «знавців моди» ми не шукали, бо вони були на місці, в групі. На «стильний» одяг для сонечок багато коштів ми не витратили, а ось дати волю своїм талантам, малеча змогла сповна. Не гаючи часу, наші дизайнери почали моделювати одяг, вправно працюючи з матеріалом, а це: папір, ножиці, клей. 

На оздоблення одягу знадобилися: метелики та краватки, звісно, для джентльменів, а для дівчаток – різні аксесуари, квіточки, бантики. Та ось, бажана мить, казковий показ лісової моди на оригінальному подіумі! Яскраві емоції дітей красномовніші за будь-які слова! Наші маленькі дизайнери підкорили наші серця! Все вийшло неперевершено, у вишуканому стилі!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар