Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

четвер, 19 березня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер до книги Володимира Лиса «Століття Якова»

Сьогодні пропонуємо переглянути буктрейлер за романом «Століття Якова», який написав український письменник Володимир Лис.

Володимир Лис - дуже чуттєвий та правдоподібний автор. Він створює історії та долі людей. Людей, які близькі серцю, простих українців, селян. Тим самим зароджує у свого читача зерно любові до України.

У житті старого Якова Меха на короткий час, мов той метелик, з’являється дівчина-приблуда. Вона питає, чи любив він колись, - і виринає десь з глибини пам’яті його кохання, і біль втрати, і круговерть війн та режимів, і радощі та горе в родині, і гріхи, і каяття...

Ольга Герасим'юк:
« Десь я прочитала історію про самого Лиса: коли було йому п'ять років, то якось він вийшов з хати й зіткнувся з невідомим звіром, що дивився на нього голодними очима. Малий Лис вернувся в хату й виніс йому поїсти. Потім той звір приходив до хлопчика Лиса часто, аж поки бабуся не побачила, — а то був Вовк.

Лісовий Вовк із людським дитинчам Лисом були встановили крихкий і майже неможливий контакт. Він у житті не буває — але... буває, я в таке вірю. Таке можна вичитати у Маркеса, про що я й думала, читаючи вже «Століття Якова» того Лиса, що вже виріс із Вовкового друга.»


Приємного перегляду!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар