Блог бібліотеки імені М. Костомарова ЦБС Шевченківського району м. Києва

«Наша бібліотека – це простір для читання, спілкування та реалізації креативних ідей»

вівторок, 24 березня 2020 р.

Bookцікавинка на щодень. Буктрейлер до книги «З мапи книг і людей» Оксани Забужко

Сьогодні у рубриці «Bookцікавинка на щодень» пропонуємо познайомитись із книжкою відомої української письменниці, поетеси, есеїстки і публічної інтелектуалки Оксани Забужко «З мапи книг і людей».

Книгу складають вибрані есе з доробку останніх дванадцяти років, об'єднані темою культурного простору довкола нас. На «мапі» Оксани Забужко позначено книжки, людей, місця, міста, фільми, вистави, які – з-поміж інших, - мали формативний вплив на долю авторки і які одночасно можуть слугувати своєрідним культурним маркером для збірного портрета сучасного українського інтелектуала.

Розповідь від першої особи, тонко переплетений жанровий мікст мемуару, рецензії, біографії, філософського роздуму та культурологічної розвідки зроблять цю книжку привабливою для всіх, хто має смак до вдумливого читання.

Це якісна публіцистика, у ній авторка дозволяє доторкнутися до її життя, дає можливість краще зрозуміти себе та свої твори.



Приємного перегляду!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар